Η στήριξη και προστασία του θεραπευτή

Με χαρά σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 4ο  Ειδικό Σεμινάριο, που διοργανώνουμε φέτος, με τίτλο:   Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ   Ημερομηνία διεξαγωγής:  Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024 και

Continue
Κλιματική Αλλαγή – έκρηξη του μεταναστευτικού και η αναλυτική προσέγγιση των κοινωνιών

Με χαρά σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 3ο Ειδικό Σεμινάριο, που διοργανώνουμε φέτος, με τίτλο:   Κλιματική Αλλαγή – έκρηξη του μεταναστευτικού και η αναλυτική προσέγγιση των κοινωνιών  

Continue
Βία στη κοινωνία, ενδοοικογενειακή βία, οι γυναικοκτονίες. Η  θεραπεία ζεύγους μια αναλυτική προσέγγιση

Με χαρά σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 2ο  Ειδικό Σεμινάριο, που διοργανώνουμε φέτος, με τίτλο:   «Βία στη κοινωνία, ενδοοικογενειακή βία, οι γυναικοκτονίες. Η  θεραπεία ζεύγους μια αναλυτική προσέγγιση»

Continue
Τέχνη και Ομαδική Ανάλυση

Με χαρά σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο  Ειδικό Σεμινάριο, που διοργανώνουμε φέτος, με τίτλο: «Τέχνη και Ομαδική Ανάλυση» Ημερομηνία διεξαγωγής:  Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10.15-16.00 Το

Continue
Η θετική μεταβίβαση στην ομαδική ανάλυση: GROUP IN LOVE

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 // 10.15-16.00
Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε δύο μικρές βιωματικές ομάδες, όπου στη μία θα κάνουμε χρήση του "αντικειμένου" Μύθος-Παραμύθι, καθώς και την παρακολούθηση δύο θεωρητικών εισηγήσεων.

Continue
Ομαδικές παρεμβάσεις για τη δυσφορία της κλιματικής αλλαγής

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 // 10.15-16.00
Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μία μικρή βιωματική ομάδα με αντικείμενο (ζωγραφική), σε μια μεσαία ή μεγάλη ομάδα (ανάλογα με τον αριθμό των μελών που θα συμμετέχουν) και την παρακολούθηση δύο θεωρητικών εισηγήσεων.

Continue
LGBTQI+ ευαισθητοποίηση και Ομαδική Ανάλυση

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 // 10.15-16.00
Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μία μικρή βιωματική ομάδα, σε μια μεσαία ή μεγάλη ομάδα ψυχοδράματος (ανάλογα με τον αριθμό των μελών που θα συμμετέχουν) και την παρακολούθηση δύο θεωρητικών εισηγήσεων.

Continue
Διαταραχές Προσωπικότητας στην Ομάδα

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 // 10.15-16.00
Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε δύο μικρές βιωματικές ομάδες, όπου στην μία θα κάνουμε χρήση του "αντικειμένου" της ζωγραφικής, και την παρακολούθηση δύο θεωρητικών εισηγήσεων.

Continue
Θεωρητική ημερίδα με θέμα «Πανδημία, κοινωνικό και συλλογικό ασυνείδητο»

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 // 12:00 – 13:30

Θεωρητική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Πανδημία, κοινωνικό και συλλογικό ασυνείδητο". με εισηγητές τον κο Αγγελόπουλο και την κα Γκρέκα.
Διαβάστε περισσότερα

Continue
Θεωρητική ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα»

Σάββατο 7 Μαΐου 2022 // 12:00 – 13:30

Θεωρητική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Σεξουαλική υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα". με εισηγητές την κα Αϊβάτογλου και την κα Πασσιά.
Διαβάστε περισσότερα

Continue
Τρίτη θεωρητική ημερίδα 2021-2022, με θέμα «Ο ομαδικός αναλυτής σε δομές ψυχικής υγείας»

Με χαρά σας προσκαλούμε στην τρίτη θεωρητική ημερίδα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-2022, με θέμα «Ο ομαδικός αναλυτής σε δομές ψυχικής υγείας». Πρόκειται για μία ημερίδα που στόχο έχει την ανάδειξη της

Continue
Θεωρητική ημερίδα με θέμα «Ο ομαδικός αναλυτής σε δομές ψυχικής υγείας»

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 // 12:00 – 13:30

Θεωρητική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Ο ομαδικός αναλυτής σε δομές ψυχικής υγείας". με εισηγητές την κα Καστρίνη, την κα Αρναούτογλου και την κα Μεϊντάνη.
Διαβάστε περισσότερα

Continue